خانه » سرگرمی » آموزش درست کردن خورشت کرفس جا افتاده

آموزش درست کردن خورشت کرفس جا افتاده

مواد لازم خورش کرفس و آموزش طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی با ابغوره

خورش کرفس , طرز تهیه خورشت کرفس , خورشت کرفس , خورشت کرفس مجلسی , o,vaj ;vts

خورشت کرفس از نظر بعضی ها بسیار لذیذ می باشد و به اصطلاح با دیدن آن آب از دهانشان راه می افتد البته آن با ذائقه بعضی ها ممکن است خیلی جور نباشد کرفس دارای خواصی می باشد که برخی سعی می کنند آن را مصرف کنند در فرهنگ ایران غذاهای سنتی وجود دارد که بسیاری از آن ها خوشمزه و مفید می باشند و همینطور متنوع هم هستند در تعدادی از آن ها ماده اصلی از گیاهان تشکیل شده است در لیست غذاهای ایرانی یکی از غذاهایی که از گذشته تا بحال مورد استقبال برخی قرار گرفته است خورشت کرفس می باشد و آن را به شکل های مختلفی درست می کنند مثلا عده ای به آن لوبیا هم اضافه می کنند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه استامبولی به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

خورش کرفس , طرز تهیه خورشت کرفس , خورشت کرفس , خورشت کرفس مجلسی , o,vaj ;vts

مواد لازم خورشت کرفس

کرفس ۸ شاخه
سبزی ۲۵۰ گرم
گوشت ۲۵۰ گرم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
آبغوره یک استکان
آب و روغن به مقدار لازم
نمک و ادویه به میزانن لازم

طرز تهیه خورشت کرفس

در ابتدا کرفس را تمیز می کنیم و ساقه های آن در اندازه های حدود ۷ سانتی برش می دهیم و بد خوب می شوییم و خشک شوند و در مقداری روغن آن ها را تفت می دهیم سپس سبزی هایی که برای خورشت آماده کردیم را پاک می کنیم و می شوییم و خرد می کنیم و آن ها را در روغن مقداری تفت می دهیم سپس گوشت خورشتی را در اندازه های مناسب خرد می کنیم بعد قابلمه مناسبی را برمی داریم و پیاز را بصورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل قابلمه در مقداری روغن سرخ می کنیم بعد گوشت را به آن اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم.

سپس ادویه و رب گوجه را داخل آن می ریزیم سپس کرفس را بهمراه سبزی به آن ها اضافه می کنیم سپس سه لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و هم می زنیم و زیر شغله را زیاد می کنیم تا چوش بیاید سپس شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد در نهایت آبغوره و نمک را به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا حدود ۵ دقیقه بچوشد پس از آماده شدن آن را در ظرف مناسبی می کشیم و به شکل زیبا سرو می کنیم.

نکات مهم در تهیه خورش کرفس

  1. بهتر است در انتخاب کرفس بدنبال کرفسی باشیم که ساقه های آن ترد باشد.
  2. بجای آبغوره می توانیم از آبلیمو استفاده کرد.
  3. هیچ یک از مواد را زیاد سرخ نمی کنیم.
  4. سبزی کرفس شامل جعفری و نعنا و برگ های کرفس می باشد.
  5. برای پخت این غذا حدود دو ساعت زمان کافی می باشد.
  6. این غذا را می توانیم با زودپز در زمان کوتاهتری آماده کرد.
  7. این غذا را می توانند افرادی بیشتری هم میل کنند بستکی به خوراک آن ها نیز دارد.
  8. این غذا را به همراه پلو سرو می کنیم.

همچنین ببینید طرز تهیه : خورشت بامیهخورشت بادمجانخورش آلبالو

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*