طرز تهیه خورشت آلوچه
خورشت آلوچه یا همان خورشت گوجه سبز را برخی درست می کنند و آن را دوست دارند و برای تهیه کردن آن مهارت دارند اما برخی تا بحال این غذا را درست نکرده باشند و دوست دارند که این غذا را آموزش ببینند و آماده کردن و پخت آن را امتحان کنند در این غذا میوه ای استفاده می شود که مورد علاقه خیلی ها می باشد.
البته ممکن است بعضی ها این غذا را میل نکرده باشند می تواند یکی از دلایل آن هم این باشد که خورشت آلوچه مانند برخی از خورشت ها شناخته شده نیست و به اندازه آن ها در برخی از خانواده ها سرو نمی شود اما برخی با رسیدن فصل آلوچه تصمیم به درست کردن آین غذا می کنند و حداقل در فصل بهار آن را تهیه می کنند.
مواد لازم خورشت آلوچه
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
سبزی یک کیلو
آلوچه ۴۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
نمک و ادویه به مقدار لازم
آب و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه خورش آلوچه
سبزی را پاک می کنیم و می شوییم سپس ریز خرد می کنیم و پیاز را به شکل نگینی ریز خرد می کنیم بعد ظرف مناسبی را برمی داریم و مقداری رغن داخل آن می ریزیم پیاز را درون آن تفت می دهیم زمانی که مقداری طلایی شد گوشت را که از قبل خرد کرده ایم به آن اضافه می کنیم تفت داده و حدود سه تا چهار لیوان آب داخل آن می ریزیم تا گوشت نیم پز شود سپس سبزی را تفت می دهیم و بعد هم رب گوجه و نمک و ادویه اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم بعد از این که گوشت نیم پز شد سبزی را داخل آن می ریزیم بعد هم آلوچه را داخل آن ریخته اجازه می دهیم تا خورشت به خوبی پخته شود و جا بیفتد.
برحی از نکات مهم
- برخی داخل این این غذا لوبیا اضافه می کنند.
- برخی از سبزی خشک استفاده می کنند.
- سبزی استفاده شده در این غذا جعفری و گیشنیز می باشد.
- زمانی که فصل رسیدن آلوچه نیست برخی از آلوچه فریز شده و یا خشک شده استفاده می کنند.
- بعضی ها از گوشت مرغ استفاده می کنند.
- اگر ترشی غذا کم بود می توانیم از مقداری آبلیمو و یا آبغوره اضافه کنیم.