خانه » سرگرمی » آموزش کامل تهیه خورش فسنجان خوشمزه و خانگی

آموزش کامل تهیه خورش فسنجان خوشمزه و خانگی

خورش فسنجان گوشت قلقلی

خورش فسنجان , خورشت فسنجان مجلسی , طرز تهیه خورش فسنجان , فسنجان با گوشت قلقلی

خورش فسنجان یکی از غذاهایی است که چند مدل آن درست می شود و حتی در طعم ها یمختلفی سرو می شود برخی طعم ترش و یا ملس می پسندن و برخی هم آن آن را شیرین دوست دارند این خورشت را هم می توان با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ و اردک آن را تهیه کرد یگی از ترکیبات اصلی این غذا گردو می باشد و زمانی آن گوشت گوسفتدی تهیه می شود طبع آن گرم می باشد.

یکی از خورش هایی که به اصطلاح برخی به آن مجلسی می کویند خورشت فسنجان می باشد و برخی از قدیم برای برخی از مهمانی های که برگزار میکنند آن را سرو میکنند این غذا برای برخی بسیار دلنشین می باشد و حداقل در ماه یکبار آن را در برنامه غذایی خود قرار می دهند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه فسنجان به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

مواد لازم خورشت فسنجان

گردو ۲۵۰ گرم
گوشت گوسفندی چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز دو عدد متوسط
رب انار سه قاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان
آب ۴ لیوان
نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش فسنجان

پیار را پوست را می گیریم و به همراه گردو چرخ می کنیم و بعد در قابلمه مناسبی می ریزیم و حدود چهار لیوان آب میکینم زمانی که چوش آمد زیر حرارت را کم می کنیم و درب قابلمه را می بندیم حدود دو ساعت بعد گوشت چرخ کرده به همراه یک پیاز متوسط چرخ کرده و بعد زردچوبه و نمک می زنیم.

سپس خوب ورز می دهیم و به شکل گلوله های کوچک در می آوریم و در مقداری روغن تفت می دهیم داخل قابلمه می اندازیم حدود نیم ساعت بعد رب انار ترش را به آن اضافه می کنیم و نصف لیوان شکر هم داخل آن می ریزیم و هم می زنیم تا حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه جا بیفتد و روغن بیندازد.

نکات مهم برای تهیه این غذا

  1. فسنجان هم مثل غذاهایی چون قورمه سبزی و قیمه برای مراسم ها و مهمانی های بزرگ مناسب می باشد.
  2. برای اینکه روغن بیشتر بیندازد دو تکه یخ ۱۵ دقیقه قبل از تکمیل پخت درون قابلمه میاندازیم.
  3. اگر بخواهیم ملس باشد از پشکر کمتر استفاده می کنیم.
  4. اگر نمک غذا کم بود در آخر کمی نمک به آن اضافه می کنیم.
  5. می توان برای تهیه آن از گوشت مرغ هم استفاده کرد.
  6. برای افراد کمتر و یا بیشتری برخی استفاده می کنند.
  7. برای تزیین از گردو و خلال بادام و پسته استفاده می کنیم.
  8. زمان پخت حدود سه ساعت می باشد.

همچنین ببینید طرز تهیه : خورشت آلوچه سبزخورش بهخورش بادمجان

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*