خانه » سرگرمی » طرز تهیه سوپ شیر خوش طعم و خوشمزه در منزل

طرز تهیه سوپ شیر خوش طعم و خوشمزه در منزل

طرز تهیه سوپ شیر

سوپ شیر با قارچ , طرز تهیه سوپ شیر , سوپ شیر مجلسی , سس سوپ شیر

سوپ شیر یک از انواع سوپ می باشد که در ترکیب آن شیر بکار رفته است این سوپ یکی از مجلسی ترین سوپ ها می باشد که برخی در مهمانی هایی که برگزار می کنند و تمایل دارند که بر سر سفره خود سوپ قرار دهند آن را انتخاب می کنند.

شیر یکی از لبنیاتی می باشد که برخی به آن علاقمند هستند و ممکن است یکی از دلایلی که برخی سوپ شیر را انتخاب می کنند وجد شیر در آن باشد طعم این سوپ نسبت به تعدادی از سوپ ها متفاوت می باشد به نظر برخی بسیار خوشمزه می باشد و آن را دوست دارند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ شیر به این شکل ما را را همراهی کنید.

مواد لازم سوپ شیر

شیر دو پیمانه
هویج دو عدد
پیاز یک عدد
سیب زمینی یک عدد
جعفری سه قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق غذاخوری
قارچ ۲۰۰ گرم
مرغ یک چهارم سینه
جو پرک یک پیمانه

طرز تهیه سوپ شیر

جو پرک را حدود یک ساعت خیس می کنیم سپس پیاز را در ظرف مناسبی رنده می کنیم و مرغ را با حدود چهار لیوان آب داخل آن می گذاریم تا پخته شود وقتی گوشت مرغ پخته شد جو پرک را به آن اضافه می کنیم سپس هویج را رنده می کنیم و داخل آن می ریزیم زمانی که هویج پخته شد سیب زمینی را به آن اضافه می کنیم بعد از پخته شدن سیب زمینی درب ظرف بر می داریم و اجازه می دهیم مقداری غلظت بگیرد بعد همه ی آن ها را با هم میکس می کنیم.

سپس قارچ را خرد می کنیم و مقداری تفت می دهیم و سوپ را روی حرارت قرار داده و قارچ را به آن اضافه می کنیم حدود ده دقیقه بعد سس را که آماده کردیم به آرامی داخل سوپ می ریزیم و هم می زنیم درب ظرف را برمی داریم و زیر حرارت مقداری زیاد می کنیم و اجازه می دهیم چند چوش بخورد سپس حدود ۱۰ دقیقه دیگر جعفری را خرد کرده و به سوپ اضافه می کنیم و ۵ دقیقه بعد به آن نمک اضافه می کنیم واز روی حرارت برمی داریم.

طرز تهیه سس سوپ شیر

مقداری آرد را به همراه کره روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا کرم رنگ شود سپس شیر را به آرامی به داخل آن می ریزیم و هم می زنیم تا آرد گوله نشود و یکدست باشد تا مقداری غلیظ شود و یکی تا دو چوش بخورد حدود دقیقه بعد ار زوی حرارت بر می داریم و به سوپ اضافه می کنیم.

نکات مهم برای درست کردم این سوپ

  1. اجازه می دهیم تا سوپ به غلطت مناسب برسد.
  2. برخی به این سوپ جو پرک و هویج و سیب زمینی اضافه نمی کنند.
  3. می توان به جای مرغ از آب گوشت و یا مرغ استفاده کرد.
  4. برای افراد کمتر و یا بیشتر می توان سرو کرد.
  5. برای تزیین آن از مقداری جعفری خرد شده و قارچ استفاد می کنیم.

همچنین ببینید :

طرز تهیه سوپ مرغ

طرز تهیه سوپ بروکلی

طرز تهیه سوپ جو

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*