مواد لازم و آموزش طرز تهیه کیک کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی
کیک کشک بادمجان غذایی که ممکن است براس برخی از ما تازگی داشته باشد و حتی بعضی ها تا به حال آن را در سفره ای ندیده باشند داخل این کیک از کشک بادمجان تشکیل شده است گاهی تعدادی از غذاها را می توان به اشکال مختلفی سرو کرد که حتی گاهی بر اساس سرو آن غذا نام آن هم می تواند تغییر کند البته ممکن تغییراتی در آن بوجود آمده باشد ولی گاهی این تغییرات خیلی هم زیاد نیستند برخی با استفاده از بادمجان غذاهای مختلفی را درست می کنند که در مواقعی طعم آن غذاها نیز با هم متفاوت است بعضی ها به غذاهایی که از بادمجان تشکیل شده اند را دوست دارند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب است برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک کشک بادمجان به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.
مواد لازم کیک کشک بادمجان
بادمجان چهار عدد
کشک چهار قاشق غذاخوری
ماست چهار قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد بزرگ
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
آب و روغن به مقدار لازم
نعنا سه قاشق غذاخوری
مغز گردو آسیاب شده و کنجد به مقدار لازم
نان تست یک بسته
بادمجان را پوست می گیریم و سپس بصورت نگینی خرد می کنیم و در مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا بادمجان ها خوب پخته شوند پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم نعنا را هم به همراه مقداری زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم زمانی که بادمجان ها پخته شدند پیاز داغ و نعنا داغ را به آن اضافه می کنیم و وقتی که سرد شد آن ها با وسیله ای مانند گوشت کوب و یا گوشت کوب برقی آن را میکس می کنیم و بعد هم کشک را به آن ها اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.
سپس ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم و بعد هم دور تا دور نان های تست را می گیریم و به شکل دلخواه آن ها را کف ظرف می چنیم به عنوان مثال به شکل مربع و روی آن ها را کشک بادمجان می ریزیم و روی نان ها پخش می کنیم و روی آن ها را نان تست می گزاریم و مقداری فشار می دهیم و روی آن را کشک بادمجان می ریزیم و این کار را چند بار تکرار می کنیم و در لایه آخر دیگر کشک بادمجان نمی ریزیم و بعد از اینکه آن را کمی فشار دادیم داخل یخجال قرار می دهیم و بعد از گذشت حدود یک ساعت آن ها را از یخچال خارج می کنیم و مقداری پیاز داغ و نعنا داغ درست می کنیم و مقدار کشک را با ماست ترکیب می کنیم و دور تا دور کیک را با آن ها آغشته می کنیم و با استفاده از پیاز داغ و نعنا داغ و مغز گردو و کنجد آن ها را تزیین می کنیم.
نکات مهم در تهیه این غذا
- به اندازه ای آب به بادمجان ها می کنیم که آن ها پخته شوند و در آخر آب آن تمام شود.
- مراقب باشید به اندازه ای کشک با ماست ترکیب کنید که زیاد ترش نباشد.
- برخی سیر داغ هم به آن اضافه می کنند.
- مقدار ماست و کشک را بر اساس سیلقه و اندازه کیک انتخاب می کنیم.
- اگر بخواهیم ارتفاع کیک بیشتر باشد از نان تست بیشتری استفاده می کنیم.