خانه » سرگرمی » طرز تهیه جوجه کباب مثل رستوران ها با ماست

طرز تهیه جوجه کباب مثل رستوران ها با ماست

مواد لازم و آموزش طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه با ماست و زعفران

جوجه کباب , طرز تهیه جوجه کباب , جوجه کباب با ماست , [,[i ;fhf

جوجه کباب غذایی که خیلی از ما با آن آشنایی داریم این غذا از گوشت مرغ تهیه می شود و اگر بخوبی آن درست شود طعم خوبی دارد این غذا را گاهی در برخی از مراسم مانند مراسم عروسی و یا تعدادی از مهمانی ها سرو می کنند آن را می توانیم خودمان هم درست کنیم و بدون اینکه به رستوران برویم برای خانوامان سرو کنیم و دوررهمی میل کنیم.

برخی ترجیح می دهند وقتی از منزل برای گردش و تفریح بیرون می روند جوجه را آماده کنند و بعد هم در جای مناسب آن را کباب کنند معمولا برای کباب کردن جوجه ها نیاز به زغال و منقل و بادبزن داریم یکی از نکاتی که بهتر است برای تهیه جوجه کباب رعایت کنیم این است که جوجه را در چه موادی قرار دهیم تا مدتی در آن بماند با اضافه کردن زعفران به جوجه ها می توانیم جوجه کباب زعفرانی درست کنیم. شما میتوانید این آموزش آشپزی را در ادامه و در سایت نظاره ها مشاهده کنید.

مواد لازم جوجه کباب

سینه مرغ دو عدد
پیاز یک عدد
ماست دو قاشق غذاخوری
سس مایونز یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
آبلیمو به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران دم کرده دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه جوجه کباب

سینه مرغ را مکعبی خرد می کنیم و درون ظرف مناسبی می ریزیم سپس پیاز را خرد می کنیم و به آن ها اضافه می کنیم بعد هم ماست وسس مایونز و روغن زیتون و فلفل ساه و زردچوبه و زعفران را داخل آن ها می ریزیم و همه را با هم مخلوط می کنیم و داخل یخچال حدود یک الی دو ساعت قرار می دهیم سپس به آن ها مقداری نمک و آبلیمو اضافه می کنیم و به سیخ فلزی می کنیم.

سپس آن ها روی منقلی که از قبل زغال های داخل آن سرخ شده است و آماده است قرار می دهیم و زمانی که یک طرف خودش را گرفت برمی گردانیم و اینکار را چند بار انجام می دهیم تا جوجه ها کباب شوند در حین انجام کباب کردن مقداری کره آب شده روی جوجه ها می مالیم در نهایت هم گوجه ها به سیخ می کنیم و آن ها را هم کباب می کنیم و سپس جوجه کباب ها را به همراه گوجه داخل ظرف مناسب قرار می دهیم.

برخی از نکات مهم

  1. می توانیم در کنار جوجه نان قرار و یا اینکه همراه برنج سرو کنیم.
  2. برخی علاوه بر سینه ترجیح می دهند کتف و بال را هم کباب کنند.
  3. در موادی که با اصطلاح جوجه را در آن می خوابانیم می توانیم مقداری کیوی اضافه کنیم.
  4. در صورت استفاده از کیوی باید مراقب بود تا گوشت زیادی نرم نشود.
  5. می توان سس مایونز را حذف کرد.
  6. در صورت استفاده از زعفران و یا تمایل به سفید بودن جوجه ها زردچوبه را حذف می کنیم.
  7. برای دورچین بشقاب می توان از جعفری و خیار شور و پیاز و کلم ترشی و … استفاده کرد.
  8. بعضی ها در فر و یا ماهیتابه هم آن را درست می کنند.

همچنین ببینید طرز تهیه : اکبر جوجهساندویج مرغکیک مرغ

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*